Yerel Gazete Okurlarına Rodin Sergisi Ücretsiz

19 Temmuz 2022

Antalya’daki sanatseverler kentte günlük yayınlanan bir yerel gazeteyi Antalya Kültür Sanat gişesinde göstererek, dünyanın en önemli heykeltıraşı Rodin’in sergisini ücret ödemeden gezecekler.

Her Gazete Kent Kültürüne Katkı
Antalya Gazeteciler Cemiyeti ve ATSO Eğitim Araştırma Kültür ve Sanat Vakfı, yerel basının güçlenmesi ve kültür sanat faaliyetlerinin kent sakinlerine ulaşması için önemli bir farkındalık kampanyasına imza atıyor. Antalya’daki sanatseverler kentte günlük yayınlanan bir yerel gazeteyi Antalya Kültür Sanat gişesinde göstererek, dünyanın en önemli heykeltıraşı Rodin’in sergisini ücret ödemeden gezecekler.

31 Temmuz’a Kadar Açık

ATSO’nun 140. Yılı dolayısıyla açılan “Tutkunun Heykeltıraşı Rodin – Erbil Arkın Özel Koleksiyonu’ndan Bir Seçki” adlı sergiye özellikle yabancı turistlerin ve Antalya’da yaşayan yabancıların yoğun ilgi gösterdiğini belirten Davut Çetin, “Dünyanın en önemli koleksiyonlarından biri olan bu sergimiz 31 Temmuz’a kadar açık kalacak. 

Girne’de bulunan Arkın Yaratıcı Sanatlar ve Tasarım Üniversitesi (ARUCAD) ve The Arkın Rodin Collection Gallery iş birliği, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı desteğiyle gerçekleşen sergide, modern heykelin öncüsü olarak bilinen dünyaca ünlü Fransız heykeltıraş Auguste Rodin’in 22 eseri yer alıyor. Antalya Kültür Sanat, Salı – Çarşamba – Cuma - Cumartesi günleri saat 11.00-19.00, Perşembe günü saat 11.00-21.00 ve Pazar günü saat 13.00-19:00 arası açık.