Üniversiteli Kadınlar Anıtkabir’de Buluşacak

TÜKD 73. kuruluş yıldönümünü kutlayacak

15 Aralık 2022

Meral Güler Başkanlığı’ndaki Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği (TÜKD) Genel Merkezi, 73. kuruluş yıl dönümünü kutlayacak. Bu kapsamda Ankara’da bir araya gelecek olan üniversiteli kadınlar, gerçekleştirilecek çalıştay öncesinde de Anıtkabir ziyaretinde bulunacak.

Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği (TÜKD) Genel Başkanı Meral Güler yaptığı açıklamada, “TÜKD Genel Merkezimiz, 17 Aralık Cumartesi günü 2022-2025 dönemi stratejik planını Ankara’da kamuoyu ile paylaşacak. TÜKD’e bağlı 29 şubenin bir araya geleceği çalıştay öncesinde Anıtkabir’i ziyaret ederek Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün mozolesine çelenk sunacağız. Genel Merkez ve 29 şube olarak hem Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği'nin 73. kuruluş yıl dönümünü kutlayacağız hem de ortak akılla yürütülecek yeni dönemin başlangıcını yapacağız” şeklinde konuştu.

TÜKD Genel Merkez Yöneticisi Gazeteci Songül Başkaya’nın da katılacağı, 17 Aralık 2022 Cumartesi günü, Ankara’nın Çankaya ilçesinde Altınel Ankara Hotel & Convention Center’da 13.30'a kadar sürecek programda, CIR, SAYMAN ve Komisyonların sunumları ile WEB ve KALDER sunumları ve Stratejik Plan sunumları gerçekleşecek.