Tahal Kuyumculuk’tan 8 Mart’a Özel Kampanya

Kadınların değerini ifade eden en seçkin mücevherler Tahal Kuyumculuk’ta

07 Mart 2023

Antalya genelindeki 6 mağazasıyla hizmet veren Tahal Kuyumculuk, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel kampanyası ile tüm pırlantalarda % 50 indirim imkanı sunuyor.

Kuyum ve pırlanta sektörünün güçlü temsilcilerinden Tahal Kuyumculuk, sevgi, şefkat ve fedakarlığın sembolü kadınlara özel hazırladığı kampanyası ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü unutulmaz kılıyor.   

Ürün gamını sürekli güncelleyerek, klasikten moderne her zevk ve beğeniye uygun seçenekler sunan Tahal Kuyumculuk, günün her saati şık ve bakımlı görünmek isteyen kadınlara, son trend takıları arasından dilediğini seçerek, bu özel günü anlamlı bir mücevher ile taçlandırma fırsatı sunuyor.

Zengin koleksiyonunda, birbirinden değerli taşların yanı sıra altın ve gümüş takılara da yer veren firma, özenli bir işçilik ve büyüleyici tasarımlarla hayat bulan yüksek kaliteli mücevherleriyle, stilinizi ifade etmenize yardımcı oluyor.

Kadınların gücünü, zarafetini ve asaletini yansıtan eşsiz takılar, Tahal Kuyumculuk güvencesi ile mücevher tutkunlarını bekliyor.