Sea To Sky Enduro Motosiklet Yarışları Başladı

Sea To Sky Enduro Motosiklet Yarışları plaj etabıyla başladı

20 Ekim 2022

Antalya'nın Kemer ilçesinde bu yıl 13'üncüsü düzenlenen ve 32 ülkeden 350 sporcunun katıldığı Sea To Sky Enduro Motosiklet Yarışları plaj etabıyla başladı.

Kemer Belediyesi'nin destekleriyle Kemer Enduro Motosiklet Kulübü tarafından bu yıl 13'ncüsü düzenlenen Sea To Sky Enduro Motosiklet Yarışları başladı. Yarışmaya 32 ülkeden 350 sporcu katıldı. Sporcular yarışların ilk gününde, Çamyuva Mahallesi'nde sahil kısmında hazırlanan plaj etabında gaza bastı. Plaj etabını, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül ve protokol üyeleri ile çok sayıda vatandaş izledi. Sporcular, sahilde hazırlanan parkurda kayaların, lastiklerin ve kum tepelerinin üzerinden geçti. Yarışmayı çok sayıda yerli ve yabancı turist coşkuyla izledi. Zorlu etapta sporcular zaman zaman zor anlar yaşadı.

Kemer Belediye Başkanı Topaloğlu, yarışın Kemer ve ülke tanıtımına katkı sağladığını söyledi. Başkan Topaloğlu, "Kemer spor turizminde son derece önemli bir yere geldi. 32 ülkeden 350 sporcuyu Kemer'de ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Akdeniz'in Batı Toros Dağları ile buluştuğu bir konumda yer alan Kemer'deki bu yarışlar ilgiyle takip ediliyor" dedi.

Başkan Topaloğlu, şunları söyledi:

"Kemer'in yalnızca deniz kum ve güneşten ibaret olmadığını da vurgulamak ve herkese göstermek istiyoruz. Kemer spor organizasyonlarıyla da ön plana çıkmaya devam ediyor. Ulusal ve uluslararası çok sayıda organizasyona ev sahipliği yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Spor turizmini daha da geliştirmek adına çalışmalarımızı da sürdürüyoruz."

Yarışlar bugün orman etabıyla devam ediyor.

Levent YENİGÜN - (DHA)