Profesyonel Otelciler Sezonu Değerlendirdi

POYD üyeleri, ANFAŞ’ta buluştu.

24 Ocak 2023

Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD), 2023 yılının ilk yemekli toplantısını, ANFAŞ Expo Center’da gerçekleştirdi.

POYD’un yaptığı geleneksel toplantıda, turizmciler turizm gündemini değerlendirdi. Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren POYD Başkanı Ülkay Atmaca, 2022 yılının sevindirici nitelikte olduğunu ve 2023 yılının da daha iyi olacağını öngördüklerini söyledi.

Küresel salgın döneminde zorlu bir dönemi geride bıraktıklarını hatırlatan Atmaca, “En iyi yılımızı 2019’da yaşadık. 2022 yılı rakamları da sevindirici nitelikte. Çok büyük kaos yaşanmadığı sürece 2023’ün 2019’dan daha iyi geçeceğini düşünüyorum” diye konuştu.

Toplantıda konuşan ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bıdı ise pandemi döneminde fuarları gerçekleştiremediklerini belirterek: “Fuarlarda ihracatın kapılarını açıyoruz, insanları buralarda buluşturuyoruz, ticaret hareketliliğin başlamasının adımlarını atıyoruz. Alıcı ile satıcıları buluşturuyoruz” dedi. Toplantıda, sürdürülebilir turizm konusunda bir de sunum gerçekleştirildi.