Mes Gayrimenkul Başarıya Doymuyor

Firma Antalya’da gayrimenkul sektöründe Türkiye birinciliği aldı

02 Ocak 2023

Realty World 2021 ve 2022 Yılı Türkiye 1.’si olan Mes Gayrimenkul, Antalya’da en çok gayrimenkul satan emlak ofisi olarak Türkiye 1.’liği ödülünü aldı. Firma ayrıca, iş ve kariyer etkinlikleri kapsamında başarılı markaların, isimlerin, sanat, medya ve cemiyet dünyasının bir araya geldiği 2022 Başarı ve Kariyer ödüllerinde Realty Word Mes Gayrimenkul “Uluslararası Gayrimenkul Markası” ödülünü kazandı.

‘Şehrin En İyisi Sensin’ sloganıyla kurulduğu ilk günden bu yana Akdeniz ve Türkiye genelinde zirveye yerleşme hedefiyle faaliyet gösteren Mes Gayrimenkul, alanında uzman, genç ve dinamik 120 danışmanı ile Lara’da hizmet veriyor.

Sektördeki güncel gelişmeleri yakından takip ederek doğru, güvenilir ve sonuç odaklı yaklaşımı ile gayrimenkul alım satım ve kiralama konusunda, danışanlarının her anlamda yanında olan ve onları ideal rotalar oluşturarak sayısız fırsatlarla buluşturan firma, başarısını aldığı Türkiye 1.’liği ile taçlandırdı.

Başarılarını ekip arkadaşları ile paylaşan Mes Gayrimenkul’ün sahipleri Mehmet ve Emine Sözen, Antalya’ya değer katan projelerde yer almaya devam edeceklerini belirterek, kendilerine güvenen tüm danışanlarına teşekkür etti.