Manavgat’ta Kalpler Cumhuriyet İçin Attı

Zeynep Bastık, binlerce kişiyi coşturdu.

31 Ekim 2022

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Manavgat Belediyesi tarafından düzenlenen fener alayı, Zeynep Bastık konseri ve binlerce vatandaşın katılımıyla coşkulu bir şekilde kutlandı. 

Binlerce Vatandaş Katıldı 

Cumhuriyetin kuruluşunun 99. Yıl dönümü, Manavgat Belediyesi tarafından organize edilen fener alayı ve Zeynep Bastık konseri ile yoğun bir kalabalığın katılımı ile gerçekleştirildi. Kutlamalar, Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı önünde vatandaşların toplanması ile başladı. Gecede vatandaşlara meşale ve bayrak dağıtımı gerçekleştirildi. Geceye Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, CHP İlçe Başkanı Aliye Coşar, İyi Parti İlçe Başkanı Hüseyin Ergen, DP İlçe Başkanı Aylin Tezcan Çelik, oda başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve binlerce vatandaş katıldı.

 Muhteşem Fener Alayı 

Manavgat Belediyesi Özgürlük Bandosu çalıp söylediği marşlar eşliğinde Cumhuriyet Meydanından hareket eden Fener Alayı’nda, dev Türk Bayrağı taşıyan gençler, Manavgat halkının milli duygularını en üst düzeye çıkardı. Başkan Şükrü Sözen, yol boyunca yol kenarlarından ve apartmanlardan sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlara el salladı. Fener alayı kortejinde vatandaşlar, “Mustafa Kemal’in askerleriyiz”, “Ne Mutlu Türküm Diyene” şeklinde slogan atarken, “İzmir Marşı” ve “10. Yıl Marşı”nı hep bir ağızdan söyledi. Fener Alayı, Zeynep Bastık konserinin verileceği Atatürk Kültür Merkezi’nde son buldu. 

Zeynep Bastık Coşturdu 

Sahneye lacivert pilili etek, ceketle birlikte taktığı kravat ile çıkan Zeynep Bastık, binlerce Manavgatlıya en popüler şarkılarını söyledi.