Güzeller Heart of Antalya’da Basına Tanıtıldı

Miss Mediterranean 2022 Güzellik Yarışması’nın 12 finalisti, basına ve sponsorlara tanıtıldı

01 Eylül 2022

DMR Yayıncılık ana sponsorluğunda bu yıl 21.’si düzenlenecek olan Miss Mediterranean 2022 Güzellik Yarışması’nın 12 finalisti, 31 Ağustos 2022 tarihinde düzenlenen kokteyl ile basına ve sponsorlara tanıtıldı. Güzeller, Aktur Park bünyesinde bulunan 90 metre yüksekliğindeki dünyanın 5’inci, Avrupa’nın 2’nci Türkiye’nin ise en büyük dönme dolabı Heart of Antalya’nın altında verilen kokteylle, basın karşısında ilk sınavını verdi. Etkinlikte, 42 kabini bulunan dönme dolaba binen güzeller, heyecanlarını gizleyemeyerek, “Antalya ayaklarımızın altındaydı. Çok güzel bir heyecan yaşadık. Muhteşem bir deneyim oldu” dediler. 

Kamp 14 Gün 

Zorlu maratonun eğitimini ve final hazırlıklarını Expo Park Hotel Antalya'da, 14 günlük  kampta aşacaklarını belirten Tanıtım Production Yönetim Kurulu Başkanı ve Organizasyon Komitesi Başkanı Ali Bulut,  hızlandırılmış bir çalışmayla finalistlere zarafet, yürüyüş, dans, modellik, drama, diksiyon ve kareografi eğitimi vereceklerini, finalistlerin kamp sonunda model standartlarına ulaşacağını belirtti. Bulut, eğitim kampı içerisinde finalistlere moral amaçlı günübirlik geziler düzenleyeceklerini açıkladı.

 Büyük Final 11 Eylül'de

 Tanıtım Production tarafından Bu yıl 21.’si düzenlenecek olan Miss Mediterranean 2022 Güzellik yarışmasının finali 11Eylül 2022 tarihinde İnnvista Hotels Belek'te gerçekleşecek. Final gecesine ünlü top model ve şarkıcı Tuğçe Aral jüri üyesi olarak katılacak ve yeni çıkardığı albümünden şarkılarıyla geceye renk katacak.