Gloria Serenity Resort, yeni yüzüyle misafirlerini karşılıyor

Gloria Serenity Resort, renovasyon sürecinin ardından yeni yüzüyle misafirlerini karşılıyor

07 Eylül 2023

Yeniliklerle dolu bir renovasyon sürecini geride bırakan Gloria Serenity Resort, eni yüzüyle misafirlerini ağrlamaya başladı.

Renovasyon sürecinde lobiden resepsiyona, karşılamadan ana restoran ve bar alanlarında yenilikler yapıldı. Ana binadan başlayarak oda ve villalara uzanan dokunuşların ardından yenilenen otel, konfor algısını tüm detaylara yansıtmayı başarıyor. Butler’dan pavilyon kullanımına kadar kişiye özel hizmet ayrıcalıklarıyla konaklama deneyimi sunan Gloria Serenity Resort villalarında, lüks ve konfor öne çıkıyor. Tüm oda ve villaların renovasyonuna ek olarak odalarda kullanılan mirror TV sistemi gibi iç alanlarda uygulanan mimari dokunuşlarla daha geniş kullanım alanı oluşturarak konaklama konforu artırıldı. Çocuklara özel olarak tasarlanan Gogi Mini’de ise, anne-babalar yemekteyken çocuklar mini club ekibi eşliğinde keyifle ve güvenle zaman geçiriyor. Deniz manzarasına sahip üç terası olan ve misafirlerin daha keyifli zaman geçirmesi için dizayn edilen ikinci bir lobinin yanı sıra misafirlerin check out sonrası uçuş saatlerine kadar kullanabilecekleri duş ve giyinme kabinlerine sahip locker roomlar da otelin yenilikleri arasında yer alıyor. Misafirlerin yoğun ilgi gösterdiği fitness salonu da geniş iç tasarımıyla dikkati çekerken, Serenity SPA tatil sonrası günlük yaşantılarına dinç ve formda dönmek isteyen misafirleri ağırlıyor.

Bünyesinde yer alan ana restorana ek olarak a la carte restoran sayısını renovasyon sürecinde yeni açılan restoranlarıyla sekize çıkaran otel, Türk mutfağının yanı sıra İtalyan, Fransız, Japon mutfağından da lezzetler sunuyor. Yine yeni açılan pastane ve dünyaca ünlü Belçika çikolatalarının yeniden yorumlanarak sunulduğu el yapımı çikolata dükkanı, lezzet avcılarının vazgeçilmezi oluyor.  

Çevre Dostu Konaklama

Gloria Serenity Resort, renovasyon çalışmalarında uyguladığı çevre dostu yaklaşımlarla da öne çıkıyor. Yatay mimariyle tasarlanan yeşil alanlara öncelik veren Gloria Serenity Resort, su ve elektrik tüketimini azaltan uygulamalarıyla dikkati çekiyor. Çevre konusundaki hassasiyet ve su tasarrufunu destekleyen yenilikler arasında jakuzi yerine geniş kabinli banyolar ve enerji kullanımını verimli hale getiren hareket sensörleri yer alıyor. Aydınlatma sistemlerinden klima kullanımına kadar tamamı yüksek teknolojik, akıllı oda sistemiyle dizayn edilen odalarda güvenliği artırmak için kullanılan hareket sensörleri bulunuyor. Odadan belli bir saat boyunca herhangi bir hareket sinyali alınmadığında bu sensörler resepsiyona otomatik uyarı iletebiliyor.

Yeni kurulan Glorian Guest Service ekibi, villa misafirlerine ilk günden itibaren tüm konaklamaları boyunca asistanlık yapıyor. Hem WhatsApp üzerinden hem de yüz yüze misafirlerle ilgilenen asistanlar, misafirlerin tatillerini daha konforlu ve kolay hale getiriyor.