Flamingo Lara, özel konseptiyle kapılarını açtı

müzik eşliğinde keyifli zaman geçirmek isteyen misafirlerini bekliyor

04 Mayıs 2023

Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Lara bölgesindeki Flamingo Lara, kapılarını açtı. Flamingo Lara, kahvaltı ve Akdeniz mutfağından farklı lezzetlerin yanı sıra suşiye yer verdiği menüsüyle müzik eşliğinde keyifli zaman geçirmek isteyenleri bekliyor.

Flamingo Lara, dikkat çeken konseptiyle hizmet vermeye başladı. Güneşin doğuşundan gecenin eğlencesine kadar zengin menüsüyle, müzik eşliğinde keyifli zaman geçirmek isteyenleri bekleyen Flamingo Lara, menüsünde kahvaltı ve Akdeniz mutfağından farklı lezzetlerin yanı sıra suşiye de yer veriyor. Özel lezzetleri misafirleriyle paylaşmak ve ürünleri iyi ve taze malzemelerle oluşturmak amacıyla çalışan mutfak ekibi tarafından hazırlanan Flamingo Lara'nın menüsünde Ege Otlu Mücver, Trüf Kokulu Enginar, Kum Midyeli Tagliolini, Morel Külünde Bonfile, Kızarmış Karides Topları'nın yanı sıra Flamazing, Mysterious Touch, Hot Gossip, Slightly Stormy gibi imza kokteyller de bulunuyor. Suşi menüsü de bulunan Flamingo Lara'da zengin yemek kültürü, lokal taze tatlar ile birleştirilerek, farklı ve özgün lezzetler sunuluyor.

Flamingo Lara, DJ'lerin de yer aldığı, herkesi dans etmeye, iyi vakit geçirmeye davet eden, yenilikçi bir müzik performansı tanıtmaya da hazırlanıyor. Flamingo Lara, Veleyle ve Sound of Ladies gibi DJ'lerinin yer alacağı etkinlik takvimiyle her yaştan misafirin rahatça eğlenebileceği bir ortamda keyifli anlar yaşatacak.