Dünyaca Ünlü Yönetmen Antalya’ya Geliyor

Guy Ritchie yeni filminin çekimleri için Antalya’dan vazgeçmedi

23 Şubat 2023

Geçtiğimiz sene Operation Fortune’un çekimlerini Antalya’da gerçekleştiren dünyaca ünlü yönetmen Guy Ritchie, yeni filminin çekimleri için tekrar Antalya’ya gelecek. Depremden dolayı Antalya’daki çekimlerin iptal olacağına yönelik dedikodular çıkarken Variety’de yer alan habere göre, ünlü yönetmen ve film ekibi önümüzdeki günlerde çekim için Antalya’ya gelecek.

Variety’de yer alan habere göre, yönetmenliğini Guy Ritchie’nin üstlendiği başrollerinde ise Henry Cavill, Eiza González, Henry Golding, Alex Pettyfer ve Cary Elwes yer aldığı “The Ministry of Ungentlemanly Warfare” filminin çekimleri başlıyor. İngiltere Başbakanı Winston Churchill ve James Bond yazarı Ian Fleming tarafından kurulan gizli bir 2. Dünya Savaşı savaş örgütünün gerçek hikayesini anlatacak olan filmin ana çekimleri, Antalya’da başlayacak.

6 Şubat Pazartesi günü meydana gelen ve 10 ili etkileyen yıkıcı depremle ilgili olarak da açıklama yapan yönetmen Ritchie, “Bunu, etkilenen herkes için derin bir sempati ile yapıyoruz. Düşüncelerimiz, bölgede ailesiyle birlikte olan ekibimizin üyeleriyle birlikte. Türkiye halkına en içten başsağlığı dileklerimizi iletmek isteriz. Onların yanındayız” ifadelerinde bulundu. (www.tourismtoday.net)