‘Doğadan İnsana Konyaaltı’ Sergisi Dokumapark’ta

Yaşar Tabur’un ilk kişisel sergisi, sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

21 Aralık 2022

Motosiklet ve fotoğraf tutkunu ANTİMDER Kurucu Başkanı Yaşar Tabur’un ‘Doğadan İnsana Konyaaltı’ temalı ilk kişisel fotoğraf sergisi Modern Sanatlar Galerisi’nde sanatseverlere kapılarını açtı.

Kepez Belediyesi’nin Modern Sanatlar Galerisi, Yaşar Tabur’un, doğadan fotoğraf karelerine yansıyan ‘Doğadan İnsana Konyaaltı’ temalı sergisine ev sahipliği yapıyor. Tabur’un ilk kişisel fotoğraf sergisi Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün katılımıyla sanatseverlere kapılarını açtı. Serginin açılışına AESOB Başkanı Adlıhan Dere ve fotoğraf sanatçısının 2009-2014 yılları arasında Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde birlikte görev yaptığı meclis üyeleri katıldı.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren fotoğraf sanatçısı Yaşar Tabur, fotoğraf çekme merakıyla başlayan ve sergiye kadar uzanan sanat heyecanını anlattı. Tabur, ‘Doğadan İnsana Konyaaltı’ temalı kişisel sergisinde Konyaaltı bölgesinden çektiği fotoğrafların yer aldığını söyledi. İlk kişisel sergisi olduğunu da belirten Tabur, “Bu sergi beni çok cesaretlendi. Daha güzel fotoğrafları sizlere sunmaya devam edeceğim” diye konuştu.