Antalya Circuit Dog Show rüzgârı Nirvana Cosmopolitan’da esecek

Antalya Circuit Dog Show, 11-13 Mayıs'ta Nirvana Cosmopolitan'da

04 Mayıs 2023

Nirvana Cosmopolitan Hotel 11-12-13 Mayıs 2023 tarihleri boyunca dopdolu bir organizasyonla Antalya Circuit Dog Show’u ağırlamaya hazırlanıyor.

Köpek Irkları ve Kinoloji Federasyonu tarafından organize edilen etkinlikte, ırkının en iyi özelliklerine sahip köpekler, profesyonel jüri ekibi tarafından değerlendirme kriterlerine göre şecereleri için puanlandırılacak.

Organizasyon boyunca dünyanın dört bir yanından katılım sağlayan muhteşem ırklara sahne olacak Antalya Circuit Dog Show, denize sıfır konumdaki harika bir yarışma alanında gerçekleşecek. Günde 2 yarışma olmak üzere toplam 6 yarışmadan oluşan etkinlikte değerlendirmeler saat 09:00’dan itibaren başlayacak. Birbirinden farklı ırk standartlarının değerlendirileceği organizasyonda, köpek ırklarının bozulmadan orijinalliğinin korunması esas alınmakta. 

Nirvana Cosmopolitan içerisinde yer alan hayvan dostu Luxy Pet Hotel, yarışmaya katılacak misafirlere evcil hayvanlarıyla birlikte konaklayabilme fırsatı sunuyor. Ayrıca yarışma alanında kupon karşılığı servis edilecek yiyecek ve içeceklere ek olarak günlük katılım sağlayacak misafirler, tasmalı olarak evcil hayvanlarını da getirebilme hakkına sahip.

Katılımcılara özel olarak hazırlanan konaklama fırsatlarını keşfetmek için 444 0 552 numaralı Nirvana Cosmopolitan Çağrı Merkezi; seyirci olarak katılmak ve etkinlik hakkında detaylı bilgi almak için +90 549 813 58 36 (WhatsApp) numaralı telefon ile iletişime geçebilirsiniz.

Baharın tadını Nirvana Cosmopolitan’da çıkaracağınız 3 gün boyunca yapılacak 6 yarışmalık bir açık hava festivali sizleri bekliyor.