29 Ekim’e Özel Tenis Turnuvası Başladı

325 Tenisçi ANSİAD Cumhuriyet Turnuvası’nda yarışacak

21 Ekim 2022

ANSİAD ve ATİK iş birliğiyle düzenlenen ANSİAD 4. Cumhuriyet Tenis Turnuvası’nda 325 tenisçi, farklı kategorilerde 415 katılımla yarışacak.

 Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANSİAD) ve Antalya Tenis İhtisas ve Kulübü (ATİK)’nün iş birliğinde Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında 22 Ekim- 5 Kasım tarihlerinde bu yıl dördüncüsü düzenlenen ANSİAD Cumhuriyet Tenis Turnuvası, 325 tenisçinin katılımıyla ATİK’te başladı.

 Ödüllü Turnuva

 İnsanları spora özendirme adına tenis sporu ile uğraşan kişileri kapsayan turnuva, 18 yaş ve üzeri sporcuların katılımına açık olacak. Sporcuların Master, Kadınlar, Erkekler ve Çiftler kategorilerinde yarışacağı ve toplamda 73 gram altının ödül olarak verileceği turnuvada, Master Kadın ve Erkek kategorileri birincilerine 15 gram, ikincilerine 7 gram altın ödül verilecek. Yarı finalistler 2 gram altın, çeyrek finalistler 1 gram, Master +30 birincisine 5 gram, ikinciye 2,5 gram, yarı finalistlere 1,5 gram ve diğer tüm grupların birincilerine 1 gram, ikincilerine 0,5 gram altın ödülü verilecek.